Please download Java(tm).

Røg og skumfiduser

-Mor, skal mit snobrød ha' mere?
-Ja, det skal også være sort på den anden side!

Vi er til bålfest hos legestuen "Sommerfuglene" der i dagens anledning er flyttet fra deres faste tilholdssted i "Smakken" til haven hos Heidi Thybo Mørkeberg, der sammen med Mette Zabel står bag den private legestue.

Den store have vrimler med børn, men de fleste har fundet en plads omkring bålet, både for at få lidt varme på denne kolde efterårsdag, men også for at lave snobrød og riste skumfiduser.

-Vi bliver nødt til at holde sådan en bålfest igen lige inden Sct. Hans, så vi kan øve os på at lave snobrød, siger en af de voksne deltagere, der denne dag kun tæller unge damer. Mændene er sjældne i legestuen.

Der bliver snakket, leget, bagt snobrød og skumfiduser og så bliver der sunget, inden man kaster sig over den lidt klistrede tingest, yderst på pinden. Der er også sørget for en masse dejlig frugt og noget at drikke til de godt 25 børn og deres mødre.

-"Sommerfuglene" mødes ellers hver onsdag i "Smakken" på Kirkebakken, og man er hjertlig velkommen i legestuen, hvor der hver gang er masser af aktivitet, oplyser Heidi, der denne dag har travlt med at finde ekstra pinde til de mange snobrøds-entusiatser både blandt børn og voksne. 


17.10.2009

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden