Please download Java(tm).

Bragende succes med børnegudstjeneste

Over 175 mennesker, børn, forældre, bedsteforældre og andre pårørende var dukket op i den nyrestaurerede og meget lysere Karrebæk Kirke, for at deltage i Legestuen "Sommerfuglenes" børnegudstjeneste.

-Vi havde ikke i vores vildeste fantasi regnet med så mange mennesker, siger initiativtagerne Mette Zabel og Heidi Mørkeberg, der sammen med sognepræst Jakob Grandjean, der straks var med på ideen, naturligvis havde håbet at ideen ville blive en succes.

Efter gudstjenesten, hvor man turen naturligvis gik til barnet i Bethlehem og den himmel blå, var der arrangeret juletræsfest for alle deltagerne.

-I starten havde vi regnet med, at vi kunne være i Bethesta, men vi måtte flytte over i Lejrskolens lokaler på den anden side af vejen, siger Heidi Mørkeberg.
-Ellers var der slet ikke plads til de mange børn og voksne!

Mette og Heidi står bag den private lejestue "Sommerfuglene", der hver onsdag formiddag holder til i Smakken på Kirkebakken, og de lover, at denne børnegudstjeneste nok skal blive fulgt op af andre arrangementer.


 28.11.2009 11:15

 

 

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden