Please download Java(tm).

Fællessang på Charlie til Karrebæksminde

TV2 Charlie sender direkte fra Karrebæksminde Feriecenter og bånder endnu en udsendelse Sct. Hans Aften.

TV2 Charlie og produktionsselskabet CVP BROADCAST a/s  kan med stor fornøjelse fortælle, at den første by i den splinternye sæson af Fællessang på Charlie bliver Karrebæksminde.
-Den idylliske fiskerby vil lægge omgivelser til, når Johnny Reimar sammen med Søren Sebbers ni mand store orkester lægger vejen forbi det sydsjællandske til, hvad der bliver et festligt startskud på en ny sæson af den populære serie, fortæller direktør og producent i CVP Elvin G. Laursen til karrebaeksminde.dk.

TO UDSENDELSER - DEN ENE DIREKTE

-Reimar og Sebber får, traditionen tro, selskab af en række populære danske solister, og alle håber, at hele Karrebæksminde, samt seerne hjemme i stuerne, vil synge med, når tonen slås an til en perlerække af hits og fællessange, fortsætter han.
 
Arrangementet løber af stablen den 23. juni 2012, og der laves to udsendelser, hvoraf den første optages og den anden sendes direkte på TV2 Charlie. Begge udsendelser vil senere blive en del af programrækken på i alt 10 udsendelser, der sendes på kanalen til efteråret.

DANSKTOP NÅR DET ER BEDST
I første program præsenteres den folkekære sanger Richard Ragnvald og Danmarks ukronede dansktopdronning Dorthe Kollo.
I andet program, som sendes direkte, er der lagt op til ægte Sankthans stemning, når Lene Siel, Lille Palle, Mike ”Elvis” Andersen, Kim Schwartz og Sigurd Barret indtager scenen. Der bliver også plads til en duet fra Dorthe Kollo og Johnny Reimar. Bjarne Lisby står for årets båltale. Desuden er der båltænding og Midsommersangen synges af Lene Siel, som en del af aftenens og programmet afslutning.

DER BLIVE TRÆNGSEL 
-Der er garanteret Sankthans hygge for hele familien, når Fællessang på Charlie kommer til Karrebæksminde, hvor byens smukke omgivelser lige ved vandet vil danne en idyllisk ramme om en aften, der sent vil glemmes, siger Elvin G. Laursen.
-Derfor håber vi at rigtig mange vil møde op, så stemningen bliver i top og Karrebæksminde viser sig fra den allerbedste side, når programmerne går over skærmen.
Det er iøvrigt Hans Richard Jørgensen og hans hustru Ulla, der har fået TV Charlie til Karrebæksminde.


29052012 08:16

 

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden