Please download Java(tm).

Nu kan politikerne ikke være i tvivl

Efter debatmødet i Karrebækhallen torsdag aften, bør Næstveds politikere ikke længere være i tvivl. Lokalbefolkningen ønsker ikke et supermarked på stejlepladsen ved Langelinie.

-Vi har i Lokalrådet ikke taget stilling til, om vi skal have et supermarked mere eller ej, sagde formanden for Karrebæksminde Lokalråd, Søren Knudsen under den livlige debat, der blev fulgt af godt 300 deltagere.
-Vi har kun taget stilling til, at vi ikke ønsker det placeret på stejlepladsen ved Langelinje.

IKKE EN LYD OM SUPERMARKED
Byrådspolitiker Søren Revsbæk, der er medlem af Ejendomsudvalget, som havde inviteret til debatmødet, fremhævede den gode dialog man havde haft med borgerne i forbindelse med udarbejdelse af den gældende bevaringsplan for området.
-Jeg har på intet tidspunkt hørt noget som helst om, at der var planer om et supermarked mere ved Langelinie, sagde han og gjorde det helt klart, at han var imod planerne.

Også turistforeningen var imod Næstved Havns planer.
-Vi skal bevare og passe godt på miljøet og de grønne kiler i området, sagde Erik Rasmussen og  byrådsmedlem Anette Brix fulgte op, med at påpege området store værdi som et suverænt turistområde.

Formanden for Havnebestyrelsen, Per Sørensen, der i starten af mødet havde fortalt, at havnen var bedøvende ligeglade med om de fik solgt området til en entreprenør eller ej, forsøgte en hals snes gange, at overbevise tilhørerne om, at det var en fremragende ide han havde fået.

-Det vil betyde flere arbejdspladser og mere handel, ligesom når der bliver bygget nye supermarkeder i Næstved.

-Men hvis man ikke vil have et supermarked ved Langelinie, så må man jo komme med et andet sted, hvor det kan bygges, sagde han.

ER DER EN KØBER
Det kan dog ikke være borgernes opgave at finde et sted til byggeriet. Men hvis Per Sørensen næsten står med en check i hånden fra Dansk Supermarked eller en anden aktør på supermarkedsområdet, så kan man godt forstå hans frustration over lokalbefolkningens modvilje til byggeriet.
Formanden for ejendomsudvalget Birgit Lund Terp rundede mødet af, med at fortælle, at hun heller ikke var den helt store tilhænger af et byggeri på det omtalte sted.

-Nu vil ejendomsudvalget behandle ansøgningen på det næste møde vi holder, og så må vi se, hvad vi kommer frem til, sagde hun.

Men der er ingen tvivl om, at politikerne efter mødet, er helt klar over, hvor de 300 mødedeltagere står og de 800 der allerede har skrevet under på en protestskrivelse har også givet deres mening helt klar til kende.


14102011 06:45

 

 

 

 

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden