Please download Java(tm).


Julemanden kigger lige forbi


Når julemanden kommer til Karrebæksminde, er der tradition for, at børn og voksne samles foran Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum for at tage imod.

Det vil helt afgjort også ske i år, hvor man forventer julemanden og hans hjælperes ankomst søndag den 27. november kl. 15.00.

-Vi har da godt nok nogle problemer med at få fat i ham i år, men det skal nok lykkes, siger en optimistisk formand for museet Thomas Hansen.

Museets julemarked er åbent lørdag den 26. og søndag den 27. november, begge dage fra 11-17, hvor der vil være mulighed for at købe lidt juleting til at pynte op med, eller måske finde lige den gave, man stod og manglede.

Skulle gæsterne få lyst til lidt at styrke sig på, så er museets meget aktive bestyrelse og deres hjælpere klar til at servere bl.a. æbleskiver og julegløgg fra det nyindrettede køkken, som netop er blevet færdigt.

3.300 BESØGENDE I SOMMER
-Det er foreningens medlemmer, der står for istandsættelsen af den gamle bygning, som vi i sin tid købte af Næstved Havn for en krone.
-De penge er givet godt ud, siger Thomas Hansen, der glæder sig til et stort ryk-ind til julemarkedet.

I sommer havde museet iøvrigt besøg af godt 3.300 feriegæster, der benyttede lejligheden til at stifte lidt nærmere bekendtskab med de maritime Karrebæksminde, men også havde mulighed for at se på den kunst, som de mange udstillende kunstnere havde frembragt.


10112011 13:03

 

 

 

 

 
   

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden