Please download Java(tm).

Broarbejdet forsinket 5 uger


Formanden for Tekniks Udvalg og medlem af Havnebestyrelsen Michael Rex havde håbet på at arbejdet med at renovere og udbygge Karrebæksmindebroen, kunne have været færdig til påske.

Men han må væbne sig med tålmodighed. Vi skal nemlig helt omkring 1. juni, før arbejdet skulle være overstået.

-Arbejdet påregnes igangsat umiddelbart efter påske og skulle gerne være færdigt omkring den 1. juni, siger direktør René Christensen, der er rådgivende ingeniør fra ING Group ApS i Holmegaard.

I hele byggeperioden vil der være lysregulering af trafikken over broen. Under broen vil der i arbejdstiden være begrænset sejlads, da broen kun vil åbne ca. hver 3. time. Ligeledes vil der være stillads, flåde mv., som kan begrænse gennemsejlingen

-Der vil også i perioder, med nedrivning af brodæk og montage af det nye, være tale om natarbejde, da det kan blive nødvendig at afspærre broen helt i korte perioder, oplyser René Christensen.

Både brodæk og gangbro er fremstillet i glasfiber fra Fiberline i Middelfart, der producerer og samler profilerne til dækelementer og gangbro i sektioner. Disse bliver så transporteret til Karrebæksminde for montage.

Se tegning af projektet, klik her.

Montage- og stålarbejdet samt ombygning af fortove, bom-anlæg mv. er udbudt i licitation og den valgte entreprenør skal stå for den del af arbejdet. 


 

 


 

10032011 11:50

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden