Please download Java(tm).

Bare en ansat med 32 års erfaring

-Når man har solgt sommerhuse i Karrebæksminde i 32 år, så er det ligesom om man kender folk i området, og så stopper man ikke bare fra den ene dag til den anden, fortæller ejendomsmægler Hans Kurt, DIBA-Bolig i Alléen.
Så der er ingen risiko for, at Hans Kurt forsvinder.

Men hvorfor skulle han dog også det?
-Jo, for et års tid siden faldt der noge ting på plads, der bevirkede, at Rikke Lunau i løbet af denne sommer, kunne flytte fra afdelingen i Torvestræde og her ned til Karrebæksminde , hvor der er nok at se til, fortæller Hans Kurt.

Rikke Lunau har handlet med ejendomme i godt 20 år og de sidste 5 i DIBA. Jobbet som afdelingsleder har hun haft i et par år, men da hun fik tilbud om at komme til Karrebæksminde, var hun ikke længe om at slå til.

FEM HUSE PÅ TRE TIMER
-Jeg elsker området, siger Rikke, der bor ved Dyves Bro på vejen til Næstved. -Så om jeg kørte den ene eller anden vej kunne være ligemeget, men Karrebæksminde var bare lige sagen.

Det er et helt andet miljø end i kontorerne i Næstved og det skal man lige vænne sig til.
-Her kommer folk og kigger på huse, når de har fri og god tid. Det giver en meget mere afslappet form for kontakt, og vi kan tage 5 nøgler op af skuffen og køre ud i tre timer og kigge på sommerhuse.

Og så har Hans Kurt ry for at sætte priserne på de sommerhuse han, og nu også Rikke Lunau skal sælge, meget realistisk, både for sælger og køber.

NU ER HANS KURT BARE "EN ANSAT"
Priserne er nu så meget i bund, at de ikke kan komme længere ned i et område som Karrebæksminde.
-Så nu mangler vi bare lidt ro på den politiske front, så kommer der gang i hjulene igen, siger Hans Kurt, der har overladt "chefstolen" til Rikke Lunau. Så nu er han bare "en ansat" med en masse af erfaring.


28072011 15:24

 

 

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden