Please download Java(tm).

Politik og kultur

-Vi er godt nok lidt sent ude, men det kunne være dejligt, hvis vi i aften (mandag den 30. august) kunne få besøg af nogle af Karrebæksmindes borgere til vores kulturelle og politiske arrangement, siger forstander på "Smålandshavet" Lone Warburg.

Det er fagforbundet "3F" der arrangerer denne politiske og kulturelle aften, for de 35 kursister, der i disse dage opholder sig på stedet, men man vil gerne inddrage lokalbefolkningen i skolens aktiviteter såden lidt hen ad vejen, og dette er begyndelsen.

Arrangementet starter kl. 19.30, hvor der er musikalsk underholdning ved Laura Mo og Nikolaj Busk samt Michael K. (Klondyke).
Det politiske tager folketingsmedlem for Socialdemokraterne Magnus Heunicke sig af. Han vil nemlig gerne gøre tilhørerne klogere på Regeringens finanslvforsleg set med oppositionens farvede briller.

Og så sagt, så er alle velkomne i aften den 30. august kl. 19.30 i "Tårnet" på Smålandshavet, hvor der serveres kaffe. Andre drikkevarer kan købes på stedet.

 


 

30082010 08:21

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden