Please download Java(tm).

Zulu sommerbio på græs

I weekenden den 21. og 22. juli kan man se gratis storfilm på Stejlepladsen i Karrebæksminde.

De største danske kulturbyer har det. Og nu får Næstved det også. Zulu Sommerbio ruller sit populære filmlærred ud på Stejlepladsen i Karrebæksminde den 21. og 22. juli. I år kan man således se eller gense Woody Allens drømmefilm ”Midnight in Paris” samt den storslåede ”Tintin” af Steven Spielberg og Peter Jackson, fortæller Næstved Kommune i en pressemeddelelse for Karrebæksminde Erhvervsforening. Begge forestillinger vises kl. 22.00.

ERHVERVSFORENINGEN GLÆDER SIG
-Karrebæksminde har sat trenden for ugentlig dansk, folkelig sommerunderholdning med et fantastisk Sankt Hans arrangementet ved Feriecentret, Havnefestival 2012 og sidste weekends Fiskerkapsejlads. Zulu Sommerbio rammer endnu et nyt segment som en symbiose til de foregående arrangementer, fortæller Jørn Johansen fra Karrebæksminde Erhvervsforening.

Zulu Sommerbio kan betegnes som lidt af et scoop for Næstved Kommune, som kommer i familie med København, Odense, Århus og Aalborg, og så venter de lokale beboere og sommergæsterne med spænding på at se, hvad der skal ske i Karrebæksminde week-enden den 28.-29. juli og 4.-5. august, som også må være med i den trend, Jørn Johansen fortæller om....


15072012 07:41

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden