Please download Java(tm).

Borgerne opretter eget lokalråd

Der var stor interesse for oprettelse af et lokalråd i Karrebæksminde og omegn og ingen problemer i at få sammensat en bestyrelse på 11 lokale personer - og vedtaget de vedtægter man fremover skulle arbejde ud fra. På en lille times tid var det hele overstået.

Lokalråd Karrebæksmindes opgave er bl.a. at virke for områdets særlige interesser, som bindeled mellem offentlige myndigheder og borgerne.
Det nye lokalråd skal, som det så flot hedder i Næstved Kommunes oplæg til vedtægter, udføre sine opgaver i henhold til Byrådets beslutning om principper for borgerinddragelse. Og lige på dette punkt hopper kæden af. På grund af besparelser, har Næstved Kommune sat principperne for borgerinddragelse på stand-by. Det skal forstås således, at den tværfaglige gruppe, der skulle til at tage sig af netop borgerinddragelse, er blevet sparet væk og kommer først igang i slutningen af 2011.

Så må man håbe af Lokalråd Karrebæksminde kan få inddraget Næstved Kommune i lokalrådets arbejde.

Geografisk dækker Lokalråd Karrebæksminde hele Karrebæk Sogn.

Den 11 personer store bestyrelse får hvert år, så længe økonomien tillader det, 10.000 kommunale kroner at gøre godt med, men de må gerne selv lave arrangementer, der giver penge i kassen.

Når kommunen har godkendt vedtægterne, vil de blive offentliggjort her på hjemmesiden, ligesom vi naturligvis fremover vil følge lokalrådets arbejde med stor interesse.

Se mere27.04.2010 06:58 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden