Please download Java(tm).

Det er kreativt og flotNår man som cirkusdirektør Benny Berdino fra Cirkus Arena lever i "nuet" så var en dag som den i Karrebæksminde lige noget for ham.
Fra morgenstunden skulle familien Casellys 4 afrikanske elefanter have deres årlige bad og om aftenen blev teltet fyldt med små 1.700 gæster og manegen med mange kubikmeter vand, så "Cirkus under vand" kunne løbe af stablen.

MARINEEVENT PÅ ROTTEØEN
Men Benny Berdino fik også tid til at være med til at indvie Marineevents flotte telt på Rotteøen, sammen med en gruppe inviterede gæster, der alle blev budt på romkugler, ekstra rom og øl og vand.
Benny Bardino sagde i sin tale til de tre initiativtagere Anders Crochow Hansen, Thomas Hvitfeldt Hansen og Jørn Johansen bl.a.
-Det er flot, at I har turdet kaster jer ud i det her. Det er utroligt kreativt og flot gjort. Jeg håber I får rigtig meget ud af det!


DYGTIG OG RESPEKTERET
Det kneb lidt for den ellers ikke mundlamme direktør at finde på en fællesbetegnelse for de tre initiativtagere, og da ordet "klovne" kom fra en af de tre, blev cirkusdirektøren en smule alvorlig og sagde.

-Klovnen i en cirkus, er en af de dygtigste og mest respekterede artister. Det klovnen laver er stor kunst og jeg har dyb respekt for den gruppe mennesker.

De tre initiativsagere fik ideen med at overdække noget af Rotteøen og spurgte pressefotograf Finn John carlsson, karrebaeksminde.dk , om han kendte nogen, der lavede telte.
Og så var der ikke langt fra ide til virkelighed. Cirkus Arena blev kontaktet og de kendte lige den rette mand. Derfor var Benny Berdino ekstra glad for at deltage i indvielsen.

MAD TIL FIRE DAGE
Som tak for hjælpen ville Marineevent lige kigge forbi cirkuspladsen senere, med 400 kg. hø.

 -Det bliver elefantmanden glad for. Så er der lige til 4 dages mad til elefanterne, oplyste Benny Berdino, mens han tog afsked med Jørn Johansen ved gummibåden, der sejlede ham og pressechef Lena Lund tilbage til fastlandet.

Om selve ideen og tanken med Rotteøen, fortæller Jørn Johansen:
-Tanken er egentlig, at vi udover udlejning af joller og kajakker, også laver events for firmaer og grupper. Og der har vi så sat nogle marietime evtnts op, som man har mulighed for at prøve kræfter med. Og det kan man læse meget mere om på vores nye hjemmeside www.marineevent.dk

Og der er rigtig god gang i besøgene på øen, ligesom udlejning af joller og kajakker også går fint.


09072011 01:45

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden