Please download Java(tm).

Sommer-restaurant på Smålandshavet

Samtlige medarbejdere på kursuscentret "Smålandshavet" i Karrebæksminde var forleden på gå-ben rundt i området.
En lille folder med informationer om kursususcentret sommerrestaurant blev lagt i samtlige postkasser og fra på lørdag, i forbindelse med den store havnefestival, kan interesserede kigge indenfor og prøve menukortet.

-Vi henvender os i første omgang til børnefamilier, der har mulighed for at komme indenfor og få et godt måltid mad til rimelige priser under ordnede forhold, fortæller forstander Lone Warburg.

-Restauranten vil være åben hver dag fra 8-21 og vi starter med en stor brunch. Til frokost er der nogle små frokostretter på menukortet og om aftene inviterer vi indenfor til stor sommer-buffet.

Og hvis børnene ikke vil spise det samme som de voksne, så er der også et lille, måske lidt for traditionelt, menukort til dem.

MED ELLER UDEN PENSION
Der er naturligvis også mulighed for at leje en ferielejlighed og som noget nyt tilbyder "Smålandshavet" i år ophold med kvart- eller halvpension.

I denne uge er der godt 100 seniorer på kursus og sidst på sommeren kommer endnu et seniorhold, og de hygger sig rigtigt med en masse aktiviteter omkring temaet: fattigdom i Danmark 2012?.

-Det er et emne, der har givet stof til eftertanke, fortæller Lone Warburg, der i morgen onsdag skal med seniorerne på havnerundfart i København, hvor en hjemløs guider de 100 interesserede rundt i hovedstadens kanaler.

JUBILÆUMSFOND
Et andet spændende initiativ blev taget i forbindelse med "Smålandshavets" jubilæum. Her havde ledelsen frabedt sig blomster, vin og andre gaver, som ellers hører et sådant arrangement til.
Derimod havde man oprettet en konto, som derefter skulle bruges til at sende enlige forsørgere en uge på ferie på "Smålandshevet".

-Det er snart længe siden den fondt blev oprettet, men vore seniorer lader altid hatten gå rundt den sidste aften og det beløb de dermed indsamler kommer ind på kontoen, sammen med et tilskud fra en af 3F's store firmaklubber, oplyser Lone Warburg.

På den måde kan 17 enlige forsørgere i år komme på sommerferie i Karrebæksminde, hvor der også er sørget for en tur i BonBonLand og en bådfart med "Friheden".
Så selv om mange andre går og holder ferie, så har forstanderen og hendes mange dygtige medarbejdere nok at se til på "Smålandshavet".


26062012 15:12

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden