Please download Java(tm).

Lokalrådet høstede stor anerkendelse

 
Der var fyldt op til sidste plads og lidt mere, da Lokalråd Karrebæksminde havde indbudt til møde om Karrebæk Sogns fortid og fremtid i Karrebæksmindes ældste hus, der idag rummer Fiskeri- og Bymuseum.


Langt over 100 borgere fik mulighed for at høre historikeren Rasmus Nielsen berette på sin helt specielle levende facon, om det gamle sogn, om fiskere, grever og baroner og sågar også om en enkelt konge.
-Vi havde håbet på, at der ville komme omkring 50 gæster til vores møde, fortæller formanden Søren Knudsen. Men han blev overrasket. Det formodes at små 140 borgere deltog i mødet og en del gik forgæves. På Brohjørnet hentede man ekstra stole, så der var siddeplads til lidt over hundrede, resten stod hvor der var plads til et par sko.

PAS PÅ KARREBÆKSMINDE
Formanden for lokalrådet Søren Knudsen bød velkommen og lagde i sit korte indlæg vægt på, at Karrebæksminde ikke skulle blive til et nyt Marienlyst, og det kunne den efterfølgende taler borgmester Carsten Rasmussen godt bakke ham op i.

Senere på aftenen, efter en lille forfriskning i det fri, fik formanden for turistforeningen Georg Bentzen ordet, og han havde mange bud på, hvad turistforeningen gerne ville med Karrebæksminde.
Næstved Kommunes ejendomsudvalg var også repræsenteret med formanden Birgit Lund Terp og endelig fik formanden for Karrebæk/Karrebæksminde Erhvervsforening Klaus Nielsen ordet, for lidt kommentarer om for- og fremtid.

SYND AT FLYTTE LOKALE
-Næste gang vi indkalder til sådan et møde, kunne vi måske overveje at holde det i Karrebækhallen eller leje os ind på Smålandshavet, sagde Søren Knudsen efter mødet, men her mødte han massiv modstand.
-Det er helt i orden, at der er fyldt op til sidste plads, og at hele lokalet oser af god atmosfære. Det ville være synd at flytte til andre lokaler, når man har mulighed for at afholde møderne i museet, sagde en af deltagerne i mødet.
Om Lokalråd Karrebæksminde med det samme lavede en aftale med Rasmus Nielsen om en byvandring i lokalområdet til næste forår vides ikke, men ideen ville være god.

 


29082012 09:17

 

 

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden