Please download Java(tm).

Brød og underholdning er en succes

Den romerske feltherre og statsmand Julius Cæsar, der levede ca. 100-44 år før Kristi fødsel, havde en ide om, at hvis man gav folket brød og underholdning, så slap man for ubehageligheder, oprør og protester.

Om det var de samme tanker bestyrelsen i Danmarks ældste fungerende jazzklub, Næstved Jazzklub havde, da de for godt halvandet år siden begyndte på deres arrangementer med middag og jazz, skal vi lade være usagt – men det virker.

JULE- OG PINSEJAZZ
-Det viste sig at være en succes, fortæller formanden René Tüxen-Hansen ved indgangen til lørdagens arrangement på Karrebæksminde Kro.
I samarbejde med kroens restauratør Mette Enevoldsen havde man lavet et fremragende grill-arrangement med efterfølgende jazz, leveret af den populære gruppe Tobacco.
-Det kunne være dejligt, hvis vi i stil med vores jule- og pinsejazz også kunne lave en fast tradition med sommerjazz her i Karrebæksminde, og måske på den måde lokke lidt yngre mennesker indenfor, forklarer René Tüxen-Hansen.

NÆSTEN INGEN UNGE MENNESKER
For problemet i jazzklubben er medlemsskaren. Ikke at der som sådan er noget galt med de 550 medlemmer, der for øvrigt er det største antal for en dansk jazzklub, men aldersmæssigt ligger størstedelen af dem på den anden side af de 60 år.
-Vi er alle vokset op med jazz som en naturlig ting i vores liv, og glæden ved denne musikform har holdt ved. Men desværre har vi haft utrolig svært ved at få yngre mennesker til at interessere sig for jazz, fortæller René Tüxen-Hansen.

HERLIGT ARRANGEMENT

Ved lørdagens arrangement lå gennemsnitsalderen på de godt 110 spisende gæster da også på omkring de 60 år. Men omkring 40 personer der kom efter spisningen og kun ville høre musikken, var med til at trække gennem-snitsalderen i den rigtige retning. Men under 55 kom den vist aldrig.
Aftenen bød på et lækkert grillarrangement med forskellige slags mørt kød og et udvalg af pølser. Hertil en uhyre flot salatbar.
Senere gik Tobacco på scenen og efter en times tid, hvor de gamle ben lige skulle varmes op hos gæsterne, blev dansegulvet benyttet flittigt.
Så der er ingen tvivl om, at sommerjazz’en blev en succes, der forhåbentlig er kommet for at blive.

 


17072011 16:33

 

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden