Please download Java(tm).

Karrebæksminde har fået sin pølsebod

Med en investering på godt 100.000 kr. kunne 28-årige Anders Omø Carlsen idag åbne sin 6-kantede pølsebod på molen i Karrebæksminde.

Lejekontrakten med Næstved Havn giver ham to stadepladser, men det første stykke tid, vil han lige stikke en finger i jorden, for at se, hvordan han skal gribe tingene an.

Til daglig, hvis man kan sige det sådan, er Anders natportier på Hotel Scandic i Roskilde og det job siger han ikke farvel til sådan lige med det samme.

-Nu må vi se, hvordan det går her på molen, hvor der er åbent hver dag indtil videre til kl. 21.00, fortæller den unge iværksætter.
Han har fået lov til at bruge et areal omkring sin pølsebod til borde og stole, så kunderne kan nyde nogle af hans forskellige tilbud.

ENGELSKE FISH & CHIPS
-Udover pølser af forskellig art, vil jeg også sælge bøfsandwiches og Fish & Chips, vel at mærke, fremstillet på den engelske facon.

Hvis efternavnet siger lokalkendte noget, så er det ikke så underligt. Farmand er Tommy Omø Carlsen, der drev bageriet i Karrebæksminde i en menneskealder. Forinden var det Anders' farfar Folmer, der var bagermester. Og nu er det altså barnebarnet, der er på spil. Ikke med bagerspecialiteter. Derimod kan du sagtens få en "arm med kage og hele farveladen" på molen.


29072011 16:44

 

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden