Please download Java(tm).

Hjertestarter får god placering

Karrebæksminde Lokalråd opsætter sin hjertestarter på Det Gule Magasin lige ved broen. Det sker torsdag den 24. maj kl. 13.00, hvorefter der er kursus i brugen af hjertestarteren.

Når Karrebæksminde Lokalråd på torsdag den 24. maj får overrakt en hjertestarter af Hjerteforeningen i Næstved, så deltager samtidig en lille gruppe lokale borgere, handlende og håndværkere i et 3-timers kursus i brugen af hjertestarteren på ”Smålandshavet”.

Hjertestarteren vil blive overrakt ved og placeret på gavlen af Svend Ditlevsens Gule Magasin på hjørnet af Alléen og Brosvinget.

FLERE KAN REDDES
-Hvert år får omkring 3.500 mennesker i Danmark hjertestop uden for hospitalet. I dag overlever knap 200. Med livreddende førstehjælp og hurtig hjertestart anslås det, at 300-400 danskere vil kunne overleve et hjertestop, fortæller formanden for Hjerteforeningens Næstved-afdeling Leila Frandsen, der forærer den flotte gave til Karrebæksminde Lokalråd.

-Vi er utrolig glade, fordi Hjerteforeningen har påtænkt os med en hjertestarter, siger næstformand i Karrebæksminde Lokalråd Gunhild Krogager Carlsson, der selv har været på kursus i brug af hjertestarteren i sin egenskab af dommer i Dansk Svømme og Livredningsforbund.

-Naturligvis håber vi ikke, der bliver brug for hjertestarteren, men skulle uheldet være ude, så er det godt at vide, at hjælpen er lige i nærheden.

Med den nye hjertestarter har Karrebæksmindeområdet i sommersæsonen 6 hjertestartere. De øvrige befinder sig på ”Smålandshavet”, Røde Kors Huset, Enø Camping, Tryg-Fondens Tårn og på Karrebæk Skole.

Læs mere på www.hjertestarter.dk


11052012 12:42 

 

 

 

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden