Please download Java(tm).

Smuk start på sæsonen 

Det kunne næsten ikke være meget bedre. Rimfrost i græsplænerne, tilisede bilruder og et havnebassin uden en eneste krusning. Luften er tre og vandet ti grader. 

Vi skriver søndag den 9. oktober og klokken er 8:00. Stedet er Yderhavnen, hvor Karrebæksminde Vinterbadeklub er ved at tage hul på den kommende sæson med et svanepar og lodsbåden som nærmeste naboer.

TI GRADER VARMT
Birthe Bonde står klar til at klippe snoren, der er udspændt på den flotte trappe, som vinteren igennem skal være adgangsvej til det kolde gys i Smålandshavet. Herefter er det medlemmernes tur til en tur i det "varme" vand.

Den lille forening, der startede sidste år, tæller godt 40 medlemmer.
To af dem er naboer i Næstved, Ulla Wulff og Gitte Vestergaard. De tager hver morgen turen til Karrebæksminde, for at få en dukkert.

-Det bevirker, at man bliver dejlig frisk og vågen, siger Ulla Wulff.
-Og så er det godt for sundheden, tilføjer Gitte Vestergaard.

PROJEKT I STØBESKEEN
Vinterbadernes hus, der i sin tid var opstillet på stranden, er flyttet om bag Næstved sejlklubs lille hus ved broen, og derudover kan man fra november til april også finde en sauna på stedet.
Den bliver brugt meget og derfor har foreningen udarbejdet et projekt til 375.000 kr., hvor både saune og omklædningsrum indgår.

-Vi har allerede fået tilsagn om financiering af halvdelen af projektet, og håber vi kan have resten klar til foråret eller senest til starten på næste sæson, fortæller formanden Jens Fladberg.

Om sommeren er det så meningen at omklædnings- og saunahuset skal flyttes væk fra arealet ved broen, men også planer om en ponton med hele herligheden i vandet, er med i billedet.

Søndagens åbning blev klaret uden økse til at hugge hul på isen, men det er ikke sikert man slipper så let igennem hele sæsonen.

Læs mere om Karrebæksminde Vinterbadeklub her.


09102011 11:40

 

 

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden