Please download Java(tm).

Nu kan han gå på vandet 

Den hyggelige familiekapsejlads i Jack-Pot Joller, havde igen i år fået godt to hundrede personer ud i de små både, for at prøve kræfter med det våde element i Karrebæksminde.

-Han behøver ikke nogen båd! Nu kan han gå på vandet hjem til Enø, siger forhenværende restauratør Jørn Andersson, og henviser til vinderen af dette års Jack-Pot familiesejlads i Karrebæksminde, Poul Jørgensen fra Enø.
Poul Jørgensen havde nemlig lige bevist sine evner i præcisionssejlads, ved at vinde finaleheatet og dermed den flotte havkajak, der var 1. præmien i sejladsen, sponseret af Karrebæksminde Seafood og SPAR.

Formiddagen igennem havde godt 200 personer forsøgt sig som kaptajner, styrmænd, gaster og matroser i de små hyggelige Jack-Pot-joller, og alle havde en herlig oplevelse i kanalen, hvor skiftende strømretninger og stenfiskeren Mette Pan satte deltagernes evner på store prøvelser. Der var start og mål ved Fiskehuset Enø, hvor mange mennesker nød det dejlige vejr.

Lige over middag kunne overdommer Hans Jacobsen oplyse, at Poul Jørgensen og hans gast Jørn Andersson, havde sejlet de to runder i nøjagtig samme tid. Dermed var konkurrenterne sat på plads, selv om nr. to i løbet kun havde en forskel på 2 sek.

-Det har været rigtig dejligt at have så mange mennesker ud i de små joller, så de på egen krop har kunnet stifte bekendtskab med det maritime miljø her i Karrebæksminde. Det er vi vældig glade for i Jack-Pot Klubben, og vi vil også rette en stor tak til alle dem, der med hjælp og præmier, har været med til at gøre arrangementet muligt, siger formanden for Jack-Pot Klubben, brovagt Thomas Hansen.

-Jeg tror godt vi kan sige, at det igen i år har været en succes, siger Anders Cruckov, der udover at være bestyrelsesmedlem i Jack-Pot Klubben også er medindehaver af Marine Event, der stillede de fleste af bådene og brændstof til rådighed.
-Så må vi se, om vi kan gøre arrangementet endnu bedre til næste år, hvor vi også satser på at holde det den første søndag i juli.

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden