Please download Java(tm).

Lever op til sit navn

Næstved Havns bestyrelse, bestående af 5 byrådsmedlemmer, gør i disse dage alt for at stejlepladsen på Lungshave i Karrebæksminde skal leve op til sit navn.
De er blevet så stejle, at de nu har fået skiftet en stor del af de kampesten, som tidligere på ugen blev lagt foran helt lovlige udkørsler fra Ved Broen, med endnu større kampesten. Sten, der ikke bare lige er til at flyttte, hvis man som borger mener, at man har Næstved Kommunes lokalplaner og tilladelserne fra Teknisk Forvaltning på sin side.

FORVALTNINGEN ARBEJDER PÅ SAGEN
Men ikke nok med det. Kampestenene er nu flyttet 3 meter tættere på skellet til beboelserne, så det ikke længere er muligt at køre indenfor dem, som formanden for Havnebestyrelsen Per Sørensen ellers flot udtaler til medierne.

Hans partikammerat, borgmester Carsten Rasmussen har sat to af sine øverste direktører til at løse den gordiske knude og han siger:
-Forvaltningen arbejder med en løsning, som jeg håber Havnebestyrelsen kan gå ind for. Så det bliver spændende at se.

I mellemtiden kan Per Sørensen og hans bestyrelse leje filmen "Naboerne" fra 1966 og se, om der ikke var et par tricks de kunne lære af hovedpersonerne Ebbe Rode og John Price. De er både skæge og geniale, ikke ligefrem evner som Per Sørensen og hans boldværksmatroser er i besiddelse af.

Vi skal lige for god ordens skyld have ordbogens forklaring på stejleplads:

Stejle-plads, en.
1) (til III. Stejle 2 ell. VI. stejle 1; fisk.) plads, hvor garnene ophænges paa stejler for at tørres (og renses), og hvor fisk ophænges til tørring. KRørdam. Saltvandsalluviet.?(1891).34. han sad henne paa Stejlepladsen og stenede Garn. AndNx. DM.I.16. Stejlepladser, hvor Fiskenæt og Rækker af smaa Flyndere hang til Tørring. Pont.?D.113.
2) (til III. Stejle 4 ell. VI. stejle 2; l. br.) rettersted med stejle. HMatthiess.?BG.103.


21092011 13:12

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden