Please download Java(tm).

Kamp om pladsen

Fiskernes store kapsejlads, tusindvis af ferie- og badegæster og Cirkus Arena, alt sammen 11. juni i Karrebæksminde. Det har tidligere kunnet lade sig gøre, endog med et omrejsende tivoli på sidelinien.

Der bliver trængsel og kamp om pladserne, ikke mindst parkeringsplad-serne og Karrebæksminde Erhvervsforening mener, at der er nogen, der har sovet i timen.  

- Det er rigtig dårlig koordinering. Jeg forstår ikke, at pladsen udlejes til cirkus i den weekend. Det er årets største i Karrebæksminde, og det ligner chikane fra havnen, siger Susanne Harris, næstformand i Karrebæksminde Erhvervsforening til det lokale dagblad.

På den måde langer erhvervsforeningen kraftigt ud efter havnechef Jesper Møller Petersen, men også Cirkus Arena bliver sat i et meget dårligt lys.

Måske havde det været en ide at kontakte havnechefen og Cirkus Arena, for at se om man ikke kunne finde en løsning, eventuelt ved at få byttet om på Arenas liggedage i Næstved og Karrebæksminde.

Turnechef Klaus Jochumsen i Cirkus Arena siger i telefonen fra Bellahøj, hvor Cirkus Arena ligger frem til 11. april, til karrebaeksminde.dk:

-Vi er da lidt kede af at blive trukket ind i sagen på den måde, men da vi ingen henvendelser har fået fra nogen af parterne, kan vi ikke blande os.

-Vore plakater er trykt og turneplanen fastlagt til de 107 byer vi gæster i år, men det ville ikke være helt utænkeligt, at der kunne byttes om på Næstved og Karrebæksminde, fortsætter Klaus Jochumsen.
-Det vil naturligvis være forbundet med lidt ekstraudgifter, men mon ikke man kunne finde ud af det.

Så må vi bare håbe, at de implicerede parter kan finde ud af det, til gavn for de mennesker, der er i Karrebæksminde den week-end.

Og set med erhvervsforeningens øjne eller måske rette pengepung, så er det helt klart bedst at have de to store arrangementer på to dage i stedet for en!


24.03.2010 15:35 

 

 

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden