Please download Java(tm).

Få en god naturoplevelse

Når tre vidt forskellige mennesker stikker hovederne sammen, så er det ikke altid, der kommer noget positivt ud af det.

Men for entreprenør Anders Cruckov, malermester Jørn Johansen, brovagt og fisker Thomas Hansen udviklede samarbejdet sig til et aktivt projekt under navnet Marineevent, der allerede nu får mange mennesker til at tage en tur på Rotteøen i indsejlingen til Næstved.
Her kan man få en god naturoplevelse, fiske i put-and-take eller på de specielt gode fiskepladser langs kanalen, man kan sejle i havkajak eller Jack-Pot joller eller måske er det pæleklatring man er til.

FIRMAER OG FAMILIE
Man kan leje en Jack-Pot jolle, der samtidig giver adgang til Rotteøen, hos Marineevent, der står for opbygningen af aktiviteterne på øen. Det er også dette firma, der arrangerer familie- og firmaevents, med en masse udfordringer for krop og sjæl.

Der er også mulighed for at tage madkurven med over på øen, hvor der er grill-faciliteter.
På nuværende tidspunkt har en del firmaer, skoler og institutioner allerede afprøvet de mange spændende aktiviteter, og der er blevet uddelt mange ”roser” til de tre ihærdige initiativtagere, der selv har lagt et enormt arbejde på øen, godt hjulpet af en masse rigtig gode venner og bekendte.
Rotteøen var indtil 1934 en del af Sjælland, og var blevet brugt som losseplads, for det hurtigt voksende område omkring Karrebæk og Karrebæksminde.

DET VAR ALDRIG SKET I ØSTRIG
Men da kanalen til Næstved blav gravet, skar man en bid af fastlandet og Rotteøen opstod, i dag helt uden rotter.
Det bliver spændende at følge de tre dygtige venner i deres videre arbejde med at gøre øen til et spændende sted for både lokale og turister.
For som en østrigsk turist forleden sagde:
-Hvorfor har man ikke fundet på sådan noget for længe siden. I Østrig havde et så fantastisk område ikke fået lov til bare at ligge ubenyttet hen. Det er jo et oplagt udflugtsmål!


25062010 09:48

Aktivitetskalender

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

Læs mere her


      

Billedserier fra
Karrebæksminde
 


Klik på billedet


140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Brotider

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

 
Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple • Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 22/02 2013 07:52:09
 
Til forsiden